Volg de gemeenteraad ook komend vergaderseizoen

De gemeenteraad van Súdwest-Fryslân vergadert niet in de zomervakantie. Wil je weten wat er vanaf september op de agenda’s van de commissies en gemeenteraad staat en wanneer de raadsleden onderwerpen bespreken die je belangrijk vindt?

Stuur dan een mailtje naar griffie@sudwestfryslan.nl. Je wordt dan op de mailinglijst van de gemeente geplaatst en je krijgt een seintje wanneer de vergaderagenda’s bekend zijn.

Wist je dat…

je tijdens Open Monumentendag op zaterdag 11 september een kijkje kunt nemen in het Bestjoershûs, de plek waar de gemeenteraad vergadert. Je bent van harte welkom.

je vanaf september weer Gast van de Raad kunt zijn. Hoe werkt het in de gemeenteraad? Wil je een kijkje nemen achter de schermen en kennismaken met raadsleden en het college van burgemeester en wethouders? Kijk hier voor meer informatie.

er in maart 2022 weer gemeenteraadsverkiezingen zijn?

Bron: gemeente Súdwest-Fryslân

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.