Voetbaltoernooi ten bate van Alped'HuZesactie Jos Noorman

In het Paasweekend, zaterdag 15 april, wordt op Sportpark Het Bolwerk het Alpe d’HuZesTegenZes toernooi georganiseerd.

Teams strijden in een Zes tegen Zes (plus keepers) toernooi tegen elkaar. Doel van het toernooi is lekker voetballen en… geld inzamelen voor de stichting Alpe d’HuZes. Op 1 juni 2017 wil clubman Jos Noorman de iconische L’Alpe d’Huez enkele keren bedwingen als mentale ondersteuning van zijn zieke broer. De opbrengst van deze dag komt ten goede aan Jos zijn actie als bijdrage voor kankeronderzoek.

Het toernooi wordt gespeeld op zaterdag 15 april. De toernooiregels komen voor een groot deel overeen met het SCB6ix’s toernooi, zij het dat er hier met 7 spelers per team spelen en op half veld met pupillengoals. Teams kunnen zich opgeven via deze link. Per team worden minimaal 7 personen ingeschreven en maximaal 10. Het inschrijfgeld is € 6,00 per persoon. Aan het toernooi zijn prijzen verbonden maar het belangrijkste is dat er op een leuke manier en in een gezellige sfeer wordt gevoetbald. Naast het voetbal zijn er een aantal bijzondere activiteiten.

Zo is er in de voormalige RES kantine live muziek van Jackal Jack en wordt er een leuke verloting gehouden. De opbrengst van deze dag komt volledig ten goede aan het Alpe d’HuZes initiatief van Jos Noorman.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *