Voetbalschool Kick4u start met wedstrijd sc Heerenveen (jo19)

In het nieuwe voetbalseizoen wordt er in Bolsward een voetbalschool opgestart. De start van de voetbalschool is donderdag 6 juli. Dan speelt een selectie van Bolswarder voetballers een wedstrijd tegen SC Heerenveen JO19. Dit team van de betaald voetbaltak van SC Heerenveen komt uit in de landelijke ere divisie.

Enkele bekende namen die afgelopen seizoen in de JO19 speelden zijn, Kik Pierie en Dennis Johnson. Ongeveer 8 spelers van het team spelen voor de nationale jeugdteams van hun eigen land. Wellicht zijn enkele spelers binnen een aantal jaren te bewonderen in het 1e elftal van SC Heerenveen.

De voetbalschool gaat komend seizoen starten op de vrijdagmiddag en zondagmorgen op de velden van SC Bolsward. De naam van de voetbalschool is Kick4u voetbalacademie Bolsward, en gaat onafhankelijk van SC Bolsward werken. SC Bolsward en Kick4u hebben een samenwerkingsverband waarbij SC Bolsward de accommodatie beschikbaar stelt. De voetbalschool is voor iedereen, leden en niet-leden van SC Bolsward. Ook spelers van buiten Bolsward zijn van harte welkom. Nadere informatie over de aanmeldingsprocedure volgt binnenkort.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *