Voedselbank Bolsward zoekt chauffeurs

De Voedselbank Bolsward kan niet zonder vrijwilligers. Door de inzet van de vrijwilligers worden wekelijks ruim vijftig adressen geholpen aan een voedselpakket.

Op dit moment is de Voedselbank Bolsward naarstig op zoek naar chauffeurs, in het bezit van rijbewijs BE. Deze chauffeurs zijn nodig voor het ophalen van voedsel bij bedrijven, winkels, instellingen enz. op maandagochtend, dinsdagmiddag, donderdagmorgen en vrijdagmiddag.

De Voedselbank beschikt daarvoor over een eigen transportbus met koelinstallatie.

Van de chauffeurs worden goede contactuele eigenschappen gevraagd en tevens een goed gevoel voor het begrip voedselbank. Er wordt gewerkt in een team van circa 4 chauffeurs. Op donderdagochtend wordt voedsel opgehaald bij de regionale distributiecentrum in Meppel. Deze rit wordt verzorgd door twee chauffeurs.

Daarnaast zijn de chauffeurs verantwoordelijk voor het lossen van de goederen en het eventueel plaatsen van het voedsel in de stelling, koeler of vriezer, in samenwerking met de aanwezige depothouder.

Voor meer informatie kunt u reageren via de FB pagina van de voedselbank

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.