Voedselbank Bolsward e.o. vraagt uw A.H. Boodschappenkaart

Binnenkort krijgen de leden van de Postcodeloterij weer de Doe maar lekker duurzaam kaat waarmee men voor €12,50 boodschappen kan doen bij AH.

Veel deelnemers gebruiken de kaart maar er zijn ook veel deelnemers die deze kaart niet gebruiken. En als dat zo is kunt u de Voedselbank van Bolsward e.o. er mee helpen. Zij kunnen de kaarten gebruiken om die boodschappen ermee te doen en op die manier ervoor zorgen dat de voedselpakketten gevuld kunnen worden.

Misschien kun je een omroep doen om ze aan de voedselbank te geven als ze ze zelf niet gebruiken. Inleveren kan op Nieuwmarkt 10 of Harlingerstraat 18 in Bolsward. Maar vergeet niet om de kaart dan te activeren voordat u hem inlevert.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.