Voedselbank Bolsward e.o. neemt nieuwe bus in gebruik (video)

Het was vrijwilliger Gerard Kist die met een emmer vol water donderdagmiddag de nieuwe transportbus van de voedselbank Bolsward “doopte” en daarmee de bus in gebruik stelde.

De hagelnieuwe Fiat Ducato Actual is nodig om de levensmiddelen vanuit de verschillende afhaalpunten in Friesland op te halen. De oude bus was aan vervanging toe en in samenwerking met Mobiel Reclame en een groot aantal sponsors is de Voedselbank Bolsward er in geslaagd om deze nieuwe bus aan te schaffen.

De voedselbank Bolsward biedt hulp aan zo’n 50 adressen in de regio en er werken zo’n 25 vrijwilligers mee om ervoor te zorgen dat de producten in Bolsward komen en om vervolgens de pakketten samen te stellen en uit te delen.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.