Voeding en je opgroeiende kind

BOLSWARD – Op woensdag 4 november zal Drs. Richard de Leth op uitnodiging van basisschool De Opbouw en hun werkgroep: In belang van je kind, spreken in hotel De Wijnberg.

Richard de Leth was al jong door het menselijk lichaam en door gezondheid gefascineerd. Hij studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na het behalen van zijn doctoraal in 2007 (geen artsenexamen gedaan) specialiseerde hij zich in de orthomoleculaire geneeskunde en psycho-neuro-immunologie. Tevens verdiepte hij zich in voeding, kinesiologie, psychologie en fytotherapie.

De combinatie van bovenstaande behandelmethoden leidt tot een persoonsgebonden antwoord voor iedere klacht, want ieder mens is anders. In zijn praktijk vormt Richard een brug tussen verschillende therapievormen met als doel om de gezondheid te herstellen, te verbeteren en te behouden. Richard heeft ook een gezondheidscheck ontwikkeld. Hij heeft hier het begrip ‘preventieve geneeskunde’ voor ingevoerd. Preventieve geneeskunde is de basis van optimale gezondheid. Vanuit dit concept ondersteunt hij mensen, met of zonder klachten, bij het versterken en het behoud van hun gezondheid.

Richard is auteur van de bestseller ‘OERsterk: Gezond, fit en slank volgens de natuur’ en ‘OERsterk Leven: Totaalconcept voor een sterk lichaam en vrije geest’. Hij is daarnaast ambassadeur van de biologische supermarktketen EkoPlaza, hij schrijft gastblogs en hij geeft lezingen en masterclasses door het land. Tevens heeft hij als expert bijgedragen aan het boek ‘Vullen of Voeden’ van Wilfred en Lili Genee. Op 15 april 2015 is zijn nieuwste boek ‘OERsterk Eten: Pure voeding voor geluk en gezondheid’ uitgekomen.

De avond is woensdag 4 november. De avond begint om 19.30 uur.De lezing is voor iedereen toegankelijk. Kaarten kunnen gereserveerd worden via de website www.inbelangvanjekind.nl. De kosten zijn € 8,50.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.