Vlaggen halfstok voor Parijs

Op verschillende plaatsen in de stad hangt vandaag de vlag halfstok ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de terroristische aanslagen in Parijs.

Zo ook op het Marnecollege in Bolsward, daar heerst een dubbel gevoel want afgelopen donderdag werd daar nog de Dag van de Franse taal gevierd. Via Facebook laat de school weten:

Afgelopen donderdag hebben we nog met veel plezier de Dag van de Franse taal gevierd. Er zijn Franse chansons gezongen, je kon Franse gerechten eten en natuurlijk was er heel veel Frans in de wandelgangen te horen. Hoe dubbel is het dan als je de volgende dag hoort van die verschrikkelijke aanslagen in Parijs. Vandaag zijn onze gedachten opnieuw bij de Fransen, ter nagedachtenis aan de slachtoffers van Parijs hangt vandaag bij het Marne College de vlag halfstok en zijn we om 12.00 uur een minuut stil.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.