Visserman voor de 80e keer vernield

Dirk Bosma uit de Kerkstraat is boos. Afgelopen weekend werd zijn beeld “Visserman met kind” voor de 80e keer vernield. In de nacht van zaterdag op zondag was het weer raak. Bosma werd wakker van het afbreken van de hengel maar kon niet op tijd beneden zijn om de daders op tijd te betrappen.


Het beeld wat nu al 15 jaar op de Kapelpost staat heeft Bosma gemaakt naar aanleiding van een jeugdherinnering en is waarschijnlijk op het stadhuis na het meest gefotografeerde object in de stad. Door de oogziekte van Bosma kan hij niet meer zelf het beeld opknappen. Materiaal voor herstel is er nog wel. Mocht u Bosma willen helpen laat het ons dan weten via ons mailadres.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.