Vincent Visser naar Njjk in Amsterdam

De Bolswarder zwemmer Vincent Visser (17) zal van 29 januari tot 1 februari meedoen aan het Nederlands junioren en jeugd kampioenschap in Amsterdam.

Dit weekend wist hij zich te kwalificeren voor een derde afstand voor dat toernooi. Op de 50 en 200 meter vrije slag wist hij zich eerder al te plaatsen maar dit weekend kwam de 100 meter vrije slag daarbij.

Hij zwom zondag 54.37 en behaalde daarmee zilver op het provinciaal winter kampioenschappen  in Heerenveen en zwom hiermee de felbegeerde limiet.

Het werd al met al een succesvol weekend voor Vincent want hij behaalde ook individueel goud op de 100 meter schoolslag, zilver op de 50 meter vrije slag (gedeelde 2e plaatst) en zilver op de 100 vlinderslag.

Daarnaast won hij in de estafette brons op de 4x 100 meter wisselslag en goud op de 4x 100 meter vrije slag.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.