Villa Fleur viert 20 jarig bestaan (video)

20 jaar geleden begon het met 6 kinderen in de oude dokterswoning bij Bloemkamp, het eerste kinderdagverblijf van Bolsward.

En dat werd gevierd met een feestje voor de kinderen en hun ouders. De kinderen konden cakejes versieren, hun gezicht laten sminken, feesthoedjes versieren, pony rijden en muziek maken. Daarnaast was er veel limonade, chips en andere lekkere dingen.

In de goede jaren zaten er zo’n 80 kinderen in de verschillende groepen, momenteel zijn dat er 40. De vijf personeelsleden die nu werkzaam zijn bij Villa Fleur zijn bijna allemaal vanaf de start werkzaam bij de opvang. In 1994 viel de opvang nog onder stichting kinderopvang Zuidwest Friesland. Dat is sinds een paar jaar nu Sisa kinderopvang.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.