Vierde kampeernacht bij zwembad Vitaloo

Voor de vierde keer organiseert zwembad Vitaloo  i.s.m. de Bolswarder watersportvereniging en Scouting Jambowa Bolsward de kampeernacht.

 

De kampeernacht begint op zaterdag 1 juli om 18.30 uur.en duurt tot zondagmorgen. Je ouders of verzorgers mogen meehelpen bij het opzetten van je tent. Maar die moeten om 19.30 uur weer weg zijn want dan gaat het feest echt beginnen.

Vergeet niet een tent, slaapzak, luchtbed, zwemkleding, zaklamp en handdoek(en) mee te brengen.

Voordat je hierheen komt is het wel verstandig om gewoon je avondeten op te eten.

Een avond en nacht vol verrassingen:

Er zal worden gevaren met sloepen en vlotten, is er discozwemmen en tal van andeer sportieve activiteiten. Natuurlijk moet er ook worden geslapen in je tentje op het grasveld en zondagsmorgen gaan we samen ontbijten. Vanaf 9 uur mogen je ouders of verzorgers je weer ophalen.

Meer informatie vind je bij de receptie van het zwembad

Vind je het leuk om een super sportieve, spetterende avond en nacht mee te maken?   Schrijf je dan in bij de receptie.

 

  • Minimaal een A- diploma is vereist
  • Deelname: leeftijd 7 t/m 14 jaar
  • Betaling bij inschrijving € 20,00
  • Inschrijven t/m woensdag 28 juni 2017

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.