Vierde editie Footgolf op Tweede Paasdag

Maandag 17 april, Tweede Paasdag, vindt op sportcomplex het Bolwerk de 4e editie plaats van het Footgolf toernooi Bolsward.

De opdrachtvan het spel  is simpel, probeer met zo weinig mogelijk schoten een voetbal in een hole schieten. En dat op de speciaal aangelegde  18-holes baan, een baan waarbij je gehinderd wordt door fietspaden, tribunes, sloten en andere obstakels. Zo kan een hole op het ene veld starten maar op een ander veld eindigen.

Er is ruimte voor 72 deelnemers en de eerste belangstellenden hebben zich inmiddels opgegeven. Het toernooi is voor senioren en A- junioren en is voor iedereen uit Bolsward en omstreken. Per hole wordt gestart in groepjes van vier maar je speelt het spel uiteindelijk individueel.

Degene die de minst aantal schoten heeft gebruikt aan het einde van de dag wint naats  het prijzen pakket uiteraard de eeuwige roem. Het toernooi start om 13.00 uur.

Meer informatie op de website van Footgolf Bolsward

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.