Vier winnaars bij wasmachinezitwedstrijd

Om te vieren dat de witgoedafdeling vernieuwd is en omdat het gewoon leuk is om te doen, organiseerde Expert Bolsward zaterdag 21 oktober een wasmachinezitwedstrijd.

Vier deelnemers mochten proberen om gedurende de openingstijd van de winkel op een wasmachine te zitten en dat zo lang mogelijk vol te houden. Lukte dat van 09.00 tot 18.00 uur, dan mocht men de wasmachine mee nemen. Het bericht  op Facebook bereikte in totaal twintigduizend mensen, dertig daarvan durfden het aan om zich aan te melden.

Femke van der Wal, Truus Lemstra, Willem Jan Postma en Cas Meerenboer werden uitgeloot en begonnen vandaag dus aan de lange zit.

Ze hielden allemaal vol en konden dus na 18.00 uur de wasmachine waar ze de hele dag op hadden gezeten mee naar huis nemen.

 

Foto 1

Foto 2

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.