Vier jij het Heamiel dit jaar eens van de andere kant mee?

Lieve meiden uit Bolsward en omstreken,

Het lijkt nog ver weg, maar Heamiel 2015 is in zicht. Het comité is alweer een paar maanden druk bezig met de voorbereidingen en hierbij kan het Heamieltrio natuurlijk niet ontbreken! Samen met Sanne en Hedwig heb ik in juni 2014 de Heamieldagen beleefd en het is heel speciaal om deze dagen als onderdeel van het trio mee te mogen maken.

Het waren lange dagen met de wekker op half 6 en een druk schema, maar dit was het zeker dubbel en dwars waard. Je leert veel nieuwe mensen kennen en het is ook erg leuk om deze ervaring met z’n drieën te mogen meemaken en te kunnen delen. Ook de voorbereidingen die voor het trio vanaf maart al beginnen, zijn iets om naar uit te kijken. Brainstormen over de jurk, de fotoshoot en andere diverse afspraken gebeuren allemaal in het geheim en zijn daardoor extra bijzonder. Het was een hele belevenis die in een sneltrein voorbij is gegaan. Dus vergeet vooral niet te genieten!

Ben je 19 jaar of ouder en lijkt het je leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan dit evenement voor jong en oud, geef je dan snel op en laat het Heamiel avontuur maar beginnen! Stuur je brief vóór 1 maart a.s. met minimaal twee foto’s naar info@heamiel.nl.

Liefs,
José Bleeker

 

(Foto:Petra Kroon)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.