Veteranen komen morgen naar Bolsward

Dinsdagmorgen zal vanaf de Eekwerdlaan een stoet van oude legervoertuigen met daarop enkele Canadese veteranen Bolsward binnen komen rijden.

De stoet met legervoertuigen zal begeleid worden door de korpsen CMV Oranje en Hollandia en richting het centrum gaan. Hier zal de stoet ongeveer een uur staan opgesteld zodat een ieder in de gelegenheid wordt gesteld de voertuigen van dichtbij te bekijken .

Het Oranje Comité en een afvaardiging van de gemeente Sudwest Fryslan zullen de veteranen welkom heten in Bolsward. Draaiorgel Omke Romke zorgt voor de muzikale begeleiding. Rond 10.30 uur zal de stoet zijn route weer vervolgen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.