Versier je straat en win een buurt BBQ tijdens Tjillen in de sloep

BOLSWARD Op vrijdagavond 18 mei vindt de tweede editie van Tsjillen in de sloep plaats. Met een vergrootte route en dertig acts, belooft het ook dit jaar weer een grandioos spektakel te worden. Niet alleen op het water, maar ook op de wal wil Tsjillen in Bolsward er een feestelijke avond van maken.

Daarom vraagt het bestuur aan alle aanwonenden van de route om hun straat, huis en tuin zo mooi mogelijk te versieren.  Ga naar je buren en zoek met elkaar slingers, ballonnen, lampen,  vuurkorven etc. en maak met elkaar een plan om je straat in de schijnwerpers te zetten! Voor de mooiste straat ligt een bon klaar t.w.v. 200 euro voor een BBQ-pakket om samen met je straatgenoten de overwinning te vieren. De straatprijs wordt gesponsord door Jumbo Bolsward.

Alle aanwonenden ontvangen binnenkort een brief waarin alle informatie over Tsjillen in de sloep staat en de uitnodiging om van hun straat de mooiste straat te maken. Meer informatie over Tsjillen in Bolsward is te vinden op www.tsjilleninbolsward.nl  Facebook en Instagram


1 reactie

  1. Oemaploempa schreef:

    Zoveelste evenement wat dóór anderen in opdracht vóór anderen moet worden opgezet.
    Verzin zelf eens iets. Doe dit soort dingen eens uit jezelf als je durft.
    Domme meeloperij en competitie vanuit verenigingsvorm. Een vereniging die mensen moet aansporen bij elkaar te komen en met elkaar schijngezellig te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *