Vernieuwde website TV Bolsward actief

Sinds dinsdagavond is de vernieuwde website van TV Bolsward actueel.

De website was aan een update toe ondanks dat de vorige website prima functioneerde. “Maar door de overstap te maken naar wordpres is het voor de vrijwilligers gemakkelijke en sneller om het nieuw sonline te plaatsen”: Aldus Ton Visser, voorzitter van stichting TV Bolsward.

Een ander groot voordeel is de intergratie van de sociale media in de website. Links op de pagina staan drie tabs waarmee de bezoeker twitter, facebook en You Tube kan bekijken en gebruiken. Zo staan onder de tab van You Tube de laatste filmverslagen die TV Bolsward heeft gemaakt en op die manier gemakkelijk te bekijken zijn.

TV Bolsward werkt voor al haar computer- en websitezaken samen met pchulpFriesland. Dit is een jong en dynamisch bedrijf uit Bolsward dat gespecialiseerd is in alle soft- en hardware problematiek, websites bouwt en onderhoudt en meedenkt met haar klanten.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.