Vernieuwde kantine kv Bolsward en buurtvereniging Blauwpoort in gebruik genomen

Vrijdagavond 3 juni 2016 werd in aanwezigheid van de heer Siemonsma, met zijn 91 jaar de oudste bewoner van de Hollandiabuurt, de kantine geopend van de Kaatsvereniging Bolsward en de Buurtvereniging Blauwpoort.

Ook werden deze avond de twee kaatsmuren in gebruik genomen. Ondanks het regenachtige weer was showband Hollandia aanwezig om de opening muzikaal te ondersteunen. Nadat de muren waren geopend werd er een demonstratie muurkaatsen gegeven.

Het was een lang gekoesterde wens om vanuit de kantine naar het toilet te kunnen gaan en omdat de kantine vanwege asbest op het dak toch al werd aangepakt, werd ook de kantine zelf opgeknapt en werd het toilet vanuit de kantine bereikbaar.

Opening Kaatsmuur foto’s Peter Siemensma

De samenwerking met de buurtvereniging was overigens vanzelfsprekend. Als goede buur werd de kantine al regelmatig gebruikt. Maar is nu met de verbouwing volgens Voorzitter Lammert Leeuwen helemaal buurthuisproof.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.