Verkeersirritatie leidt tot aanrijding

De politie heeft woensdagavond rond 18.00 uur op de A7 ter hoogte van Boornzwaag een aanrijding met letsel afgehandeld. Daarbij raakten de bestuurder, een 29-jarige inwoner van Bolsward en de passagier 20-jarige inwoner van Leeuwarden gewond.

De andere bestuurder, een 25-jarige inwoner van Scharsterbrug, kwam met de schrik vrij. Door nog onbekende reden kregen beide bestuurders tijdens de rit ruzie waarbij beide voertuigen elkaar raakten en vervolgens één van de voertuigen over de kop sloeg en in de berm terecht kwam.

De inzittenden van die auto raakten gewond en werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Sneek. Tegen beide bestuurders zal proces-verbaal worden opgemaakt voor onvoorzichtig rijgedrag.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.