Verkeershinder Bolsward

 In verband met het opnieuw aanbrengen van een gladheid meldsysteem in de Ugolaan zal er op 16 december tussen de afslag Fugelleane en afslag De Wilster, enige verkeershinder zijn voor al het doorgaande verkeer.

De weg zal voor één helft afgesloten zijn, en het verkeer zal met behulp van verkeerslichten en/of verkeersregelaars geregeld worden. De werkzaamheden zijn weersgevoelig, daarom kan het werk eerder dan wel later gereed zijn, de overlast wordt zoveel mogelijk beperkt.

De werkzaamheden worden in opdracht van de gemeente Súdwest-Fryslân uitgevoerd door BAM Infratechniek Mobiliteit BV.

Daarnaast zal de stremming vanwege de herinrichtingswerkzaamheden van de Tramweg en Badweg van de Badweg langer zijn dan gepland en wordt de verkeersstremming van het laatste wegvak Badweg verlengd t/m 31 januari 2014. Tijdens de stremming zijn de percelen aan de Badweg (waaronder het zwembad en de stadscamping) bereikbaar vanaf de Snekerstraat via de tijdelijke ontsluitingsweg langs het busstation.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.