Verhuur nieuwe appartementen Witmarsum van start

In het oude gemeentehuis van Witmarsum aan de Arumerweg 57 hebben zorgorganisatie Patyna en Frisia Invest negen appartementen gerealiseerd. De verhuur is inmiddels begonnen.

De appartementen zijn geschikt voor ouderen, die graag zelfstandig willen blijven wonen, maar ook graag goede zorg in de buurt hebben. Ieder appartement bestaat uit een woonkamer met keuken, een slaapkamer, een badkamer met douche en toilet en een balkon. Verder heeft ieder appartement een eigen berging, bijvoorbeeld voor de fiets of de scootmobiel.

De toekomstige bewoners van de appartementen wonen zelfstandig, maar kunnen altijd terugvallen op de zorg- en dienstverlening van het nabijgelegen woonzorgcentrum Aylva State als het nodig is, zoals thuiszorg, maaltijdservice, hulp in de huishouding en personenalarmering. Ook kunnen ze deelnemen aan het activiteitenprogramma van Aylva State. Voor eventueel vervoer wordt dan gezorgd. Naast het verlenen van zorg doet Patyna ook de verhuur en de toewijzing van de appartementen.

Voor meer informatie over de appartementen, de huurprijzen en de toewijzing kunt u contact opnemen met de klantadviseurs van Patyna via 0515 – 853845 of reageer via de mail

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.