Verfstunt!

Verfstunt! is een Verfwinkel gelegen aan Nieuwmarkt 7 in Bolsward.

Meer informatie over Verfstunt! in Bolsward

In deze tekst worden verschillende feiten genoemd over Verfzaak Bolsward, een verfwinkel in Bolsward. Ze bieden professioneel glasweefsel van extra zware kwaliteit en verf van merken zoals Sikkens, Tenco, International en Epifanes. De Sikkens verf heeft een buitenduurzaamheid van 10 jaar. Verfzaak Bolsward heeft ook een collectie bootlakken en toebehoren van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben ze een assortiment krijtverf, kalkpasta, craquelé, vernissen en patina. Ze mengen de verf in vrijwel alle kleuren. Verfzaak Bolsward heeft ook speciale tarieven voor schilders/klussenbedrijven en grootverbruikers. Ze verkopen ook Koopmans Perkoleum in verschillende formaten en kleuren. Daarnaast hebben ze schrobvaste zijdeglanzende of matte muurverf voor binnen- en buitenmuren. Verfzaak Bolsward biedt ook sneldrogende hoogglanslak van Sikkens en geeft aan dat het schilderen van een huis de verkoop kan versnellen. Ze hebben nog meer aanbiedingen en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Verfzaak Bolsward wordt aangepre.

Wil je weten wat Verfstunt! verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verfstunt! of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verfstunt!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verfstunt! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Verfstunt! reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verfstunt!

Bezoekers bekeken ook