Verdachte kindermishandeling langer vast

De man die momenteel vast zit vanwege verdenking op het mishandelen van het drie jarig jongetje blijft nog 30 dagen vast zitten

Op 14 juli werd de peuter zwaar gewond uit een huis in de Samuel van Haring Houckstraat gehaald. Nadat artsen de politie hadden gemeld dat de verwondingen verdacht waren, werd de moeder van het kind en haar vriend aangehouden door de politie op verdenking van zware mishandeling.

Het jongetje lag enkele weken op de intensive care van het Umc in Groningen. De moeder kwam eerder al vrij maar is nog altijd verdachte. Haar vriend blijft nog dertig dagen in de cel. Hij zal in deze periode voor de rechter moeten verschijnen .(foto:Jaring Rispens/Stjoerder)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.