Ventura Systems in de finale van Friese onderneming 2015

Ventura Systems uit Bolsward is doorgedrongen tot de finale van de verkiezing tot de beste Friese onderneming van 2015.

Kernwoorden die volgens de jury Ventura Systems tot finalist maken zijn: excellent ondernemerschap,
innovatie, regionale samenwerking en wereldwijde export. Hiermee voldoet Ventura Systems ruim aan het jurythema “Grensverleggend ondernemerschap”.

Ventura Systems is een fabrikant van innovatieve deursystemen voor bussen, metro’s en trams. De klanten van Ventura zijn bussenbouwers in Europa, Azië en Noord-Amerika. Door een actieve marktbenadering en het blijvend leveren van de beste kwaliteit, blijft het bedrijf meedoen als wereldspeler. Ventura onderscheidt zich door continue innovatie van producten, maar ook van processen.

Om tot de beste onderneming verkozen te worden mag het publiek ook mee stemmen. Dit kan ddor
We zouden het fijn vinden als u zoveel mogelijk stemmen wilt uitbrengen op onze onderneming via www.verkiezingfrieseonderneming.nl

Op 21 april a.s. is de finale, welke live aan het eind van de middag te volgen is op Omrop Fryslân.

 

Foto via www.venturssystems.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.