Ventura Systems genomineerd voor Koning Willem-I prijs

Het Bolswarder bedrijf Ventura Systems uit Bolsward is maandagmiddag genomineerd voor de Koning Willem-I Prijs, dit meldt Omrop Fryslân.

Het bedrijf staat op de Marne en  maakt deursystemen voor bussen, trams en metro’s. en werkt in Europa, Azië en Noord-Amerika. In Bolsward werken zo’n tachtig mensen.

Ventura Systems is genomineerd vanwege het innovatieve en creatieve karakter en het ondernemen met lef en daadkracht. Vorig jaar werd het bedrijf Friese ondernemer van het jaar.

De andere kandidaten voor de prijs die op 26 mei door Koningin Maxima zal worden uitgereikt, zijn Tobroco uit Oisterwijk (Noord-Brabant) en Verhoef Aluminium Scheepsbouwindustrie uit Aalsmeerderbrug.

 [pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″][pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.