Ventura Systems genomineerd voor Friese onderneming 2015

Ventura Systems uit Bolsward is één van de drie genomineerden tot Friese onderneming 2015.

Het bedrijf is samen met DMT Environmental Technology uit Joure en Fotocadeau.nl uit Kollum voor deze bijzondere prijs. Een jury heeft de bedrijven bezocht en drie geselcteerd. De winaar wordt bepaald door stemming waaraan u kunt meedoen.

Ventura Systems uit Bolsward is een fabrikant van innovatieve deursystemen voor bussen, metro’s en trams. Niet zo maar deuren, maar deursystemen van de hoogste kwaliteit. De klanten van Ventura zijn bussenbouwers in Europa, Azië en Noord-Amerika.

Door een actieve marktbenadering en het blijvend leveren van de beste kwaliteit, blijft het bedrijf meedoen als wereldspeler. Ventura onderscheidt zich middels continue innovatie van producten, maar ook van processen. Ventura is 20 jaar geleden opgericht door Jeroen de Nooijer. Een visionair met een duidelijke missie, om de beste busdeurproducent van de wereld te worden. www.venturasystems.nl

Tot 21 april kunt u meestemmen en de uiteindelijke winnaar bepalen. Klik hier voor de website.
De Stichting Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar heeft tot doel om excellent ondernemerschap in Fryslân te stimuleren en te waarderen. Innoveren, beleid maken en uitvoeren, samenwerken, exporteren, het zijn allemaal aspecten die met het leggen van grenzen te maken hebben. Ondernemen heeft alles te maken met grenzen stellen en verleggen

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.