Ventura Systems Friese onderneming van het jaar

Ventura Systems uit Bolsward uitgeroepen tot Friese Onderneming van het Jaar 2015 Op dinsdag 21 april jongstleden vond in Havelte de finale van de Verkiezing Friese Onderneming van 2015 plaats.

Voor deze editie waren DMT Environmental Technology uit Joure, Fotocadeau.nl uit Kollum, Ventura Systems uit Bolsward de drie genomineerden. De stemmers thuis, het aanwezige publiek en de jury zorgden ervoor dat Ventura Systems als winnaar uit de bus kwam.

Oordeel van de jury

Met een productie van circa 15.000 busdeuren op jaarbasis vanuit de locatie Bolsward levert Ventura Systems haar producten over de hele wereld. Het bedrijf is in korte termijn uitgegroeid tot een wereldspeler in haar branche. Directeur Jeroen de Nooijer benoemde in zijn presentatie dat ‘alles mogelijk is, als je maar wilt’. “Je zou ons product kunnen kopiëren, maar onze mensen zeker niet”, aldus De Nooijer. De jury vond vooral de co-creatie tussen de gebruikers, de afnemers, de leveranciers en Ventura Systems onderscheidend.

 

Foto via twitter

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.