Veel vandalisme in Bolsward

Zondagavond en nacht zijn er op verschillende plaatsen in Bolsward verschillende vormen van vandalisme gepleegd.

Zo werd een pas geplaatste prullenbak aan het Wiardapad los gewrikte en werden er in tuinen aan de Snekerstraat en in Altenburg de nodige dingen vernield. Ook werd de verlichting uit een tuin gesloopt en elders terug gevonden

Ook de narcissen langs het Heechhoutpad moesten het ontgelden. En in het Julianapark werden pas aangeplante buxus uit de grond getrokken.

Ondanks dat de vernielingen in de categorie klein leed vallen heeft het op de facebookpagina van meld vandalisme tot grote verontwaardiging geleid.

De makers achter deze pagina adviseren om bij de politie aangifte te doen. Ook de politie laat weten, na het eerdere vandalismegebeuren  in de stad, om vooral direct 112 te bellen als zich vandalisme of overlast voor doet. Mocht u meer informatie hebben dan kunt u bellen met de politie via 0900-8844

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.