Veel valpartijen op drukke schaatsdag

Duizenden schaatsliefhebbers trokken er vandaag op uit om op wellicht de laatste schaatsdag erop uit te trekken. Helaas ging  het bij een aantal valpartijen mis.

In Bolsward moest de ambulance ettelijke keren komen om schaatsers op te halen die verkeerd waren gevallen. Omstreeks 16.00 uur werden er zelfs op twee plaatsen tegelijk schaatsslachtoffers opgehaald. Op het “Klein Kruiswater” bij de Sint Jansbrug werd een schaatser van het ijs gehaald en op de gracht bij de Appelmarkt werd een vrouw afgevoerd die haar bovenarm brak bij een val.

In het Antonius Ziekenhuis van Sneek was op de spoedeisende hulp op een gegeven moment een wachttijd van drie uur voor de patiënten.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.