Veel sneeuw in Bolsward

Al met al viel er ruim 12 cm sneeuw in Bolsward, het ergste lijkt voorbij en de kans dat de zon straks doorbreekt is aanwezig. Vanavond en vannacht gaat het door de sneeuw extra hard vriezen.

Maar voor de ijsvloer betekent de sneeuw een deken en is dat minder goed voor de ijs aangroei. En ook is het nu helemaal niet meer  goed te zien waar wakken zijn geweest en het ijs minder stevig is. Schaatsen op buitenijs is daarom ook sterk af te raden. Tenzij natuurlijk de baan er doorheen is.

Heeft u mooie winterfoto’s? Deel ze met ons. Stuur ze naar info@tvbolsward.nl . Klik hier voor het winter album (foto’s: Jan Visser, mw Visser Draaisma, Wendy de Jong Jan Kroese, Ton Visser, Mw Huisman, Yvanka Bakker, Carina Twerda, familie Tijmstra, Sylvan, Gerrit Kramer, Martin Jansen (afsluitdijk))

(video bij lees meer)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.