Veel schade na blikseminslag Berchein

 De blikseminslag die gisteravond een twee onder één kap woning trof op de Berchein in Bolsward heeft voor veel schade gezorgd.

Bij één woning was alleen de CV installatie kapot, maar bij de buren zijn alle elektrische apparaten kapot gegaan. Voor beide gezinnen begon de dag letterlijk en figuurlijk met een koude douche. De inslag die gefilmd werd door Petra Kroon was zo onverwacht dat iedereen in de getroffen huizen zich wezenloos schrok. Maar ook in de buurt liet de klap een behoorlijke indruk na.

Vanmiddag zal de installateur komen om  beide gezinnen weer te voorzien van elektriciteit. Ook zal de verzekering langs komen om de definitieve schade vast te stellen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.