Veel schade door dolleman (dader opgepakt)

Een inwoner van Bolsward heeft  zaterdagmiddag omstreeks 17.15 uur voor flink wat onrust gezorgd in de binnenstad. 

Hij liep door het centrum met in ieder geval nog een persoon, op een bepaald moment liep hij Miedema’s Lunchroom binnen om vrijwel direct weer te verlaten. Maar bij het verlaten vernielde hij één van de twee glazen deuren.

Hierna pakte hij een terrasstoel en begon hij in te slaan op zijn kompaan waarna de stoel in het water verdween. Ook werden tenminste twee fietsen vernield door de man.

De politie was snel ter plaatse maar kon de mannen niet meer traceren. Er waren voldoende getuigen aanwezige die de politie een naam konden geven van de dader. Het personeel en de aanwezige gasten waren behoorlijk geschrokken. De materiële bij Lunchroom Miedema is zo’n €1500,- . Later op de avond is de man alsnog opgepakt door de politie.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.