Veel publiek bij spectaculaire lichtshow stadhuis (video)

Vrijdagavond was de eerste van vier spectaculaire licht, beeld- en geluidspresentatie. Dit bijzondere evenement, met projecties óp het stadhuis, was de afsluiting van het Friese Merenproject.

Er kwam veel publiek op de show af die van verschillende kanten te bekijken was. Vanuit de omringende huizen werden de beelden op de muren van het stadhuis geprojecteerd.

Het eerste deel van de show was een terugblik op het Friese Merenproject, hierin spraken de geprojecteerde versies van wethouder Maarten Offinga (gemeente Súdwest-Fryslân) en gedeputeerde Klaas Kielstra (provincie Fryslân) met elkaar over het project . Het tweede deelliet de geschiedenis van Bolsward zien en hierbij was samengewerkt met de stichting Bolswards Historie.

Om de beelden zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen waren lantaarnpalen, lichtreclames en etalageverlichtingen uit.

Video via twitter

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.