Veel plezier bij Sinterklaasbingo Talant

Vrijdagavond was er een geweldige sinterklaasbingo van de 4 woonlocaties van Talant in Bolsward.

Bewoners, vrijwilligers, familie, medewerkers; iedereen zat met pen geconcentreerd in de aanslag te luisteren naar Sinterklaas die met hulp van 2 Pieten de getallen voorlas.

Met de verkoop van loten en drankjes is €456,80 opghaald voor het rode kruis. De bedoeling is om dit te doneren wanneer in december het glazen huis in Heerlen staat. Op de foto’s is te zien dat er fanatiek gespeeld werd en dat het plezier groot was.

De cliëntenraad wil in 2016 weer een sinterklaasbingo houden. Dus fans: prijzen voor de bingo vast apart houden, inzamelen van kado’s mag natuurlijk het hele jaar door op de 4 woonlocaties in Bolsward: ’t Buurtsje en Galamahiem aan de Looiersbuurt, Locatie Kerkstraat en locatie de Fûgelkrite aan it Waarlamke.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.