Veel korting bij Bolswarder winkeliers met de couponflyer

Vanaf vandaag kunt u bij 23 Bolswarder ondernemers flinke kortingen krijgen dankzij de couponflyer.

Op de flyer die u voor €2,- kunt kopen bij de deelnemende bedrijven staan verschillende bonnen die recht geven op aantrekkelijke kortingen. Variërend van verschillende kortingen, gratis een sleutel bij laten maken tot aan het tweede hoofdgerecht gratis. De kortingsbonnen zijn geldig voor de maand maart.

De deelnemende winkeliers zijn: Hema Bolsward, Etos Bolsward, Es-Ster, Sake Store, Like Leaf, Sporthuis A.P. van der Feer, Yorke Collections, Rijwielhandel De Kroon, No 5 studio Chantal Kapsalon, Bakkerij van der Werf, Max Mannenmode, Hendriksen Fashion, Vissermode menswear, Vissermode womenswear, Eleven fashion & lifestyle,
Angélique beauty & wellness, Lava schoenen & accessoires, Cecil, Hotel – Grand Café de Wijnberg, De Ossekop Elzinga, Hairstyle Haarsma, De Derde Gang, DA Atsma Drogisterij & Parfumerie.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.