Veel kinderen bij open dag Marnecollege

Zo’n 500 kinderen hebben woensdag de Open Dag van het Marne College in Bolsward bezocht.

De meest leerlingen van de basisschool maakten aan de hand van vier thema’s; grensverleggend, sportief, cultureel en uitdagend, kennis met het Marne College. Bij sportief konden de gasten de klimwand op, bij grensverleggend konden ze via het reisbureau naar diverse landen, cultureel zorgde voor muzikale optredens en bij uitdagend maakten de leerlingen onder andere een klok of een spiegel.

Er heerste een uitnodigende sfeer, dat kwam mede door de aanwezigheid van enthousiaste medewerkers en heel veel eigen leerlingen. Vol energie en met trots verzorgden zij rondleidingen, optredens, gaven uitleg of traden op als gastheer/vrouw.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.