Veel deelname bij avondvierdaagse

Bolsward-Zo’n duizend wandelaars stonden vanavond aan de start van de wandel avondvierdaagse van Bolsward, onder de deelnemers opvallend veel kinderen. “De scholen werken altijd goed mee”: Aldus Edwin Stevens van de organisatie.

Bij de voorinschrijving hadden zich al veel deelnemers ingeschreven en mede door het mooie weer wat voorspeld wordt, was het bij de startavond ook nog druk met inschrijvers. Die konden kiezen uit twee afstanden, de 5 of de 10 km. Vanavond liepen de 10 km lopers via Hichtum, Burgwerd terug naar Bolsward via Bargepels. De 5 km liep een route door Bolsward. Onder de deelnemers zijn twee mannen waarvan één hem voor de 27e keer loopt en één voor de 26e keer. Donderdag is de laatste avond. Dan lopen de deelnemers de laatste kilometer onder begeleiding van de muziekkorpsen om 20.00 uur vanaf het Broereplein naar Plein 1455. 

meer foto´s

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.