Veel belangstelling voor zweminstuif Vitaloo

Enkele honderden belangstellenden waren zaterdagmiddag aanwezig in zwembad Vitaloo om mee te doen aan de zweminstuif die georganiseerd werd door Optiesport en stichting Ons Zwembad.

Fernande Teernstra van Ons Zwembad gaf aan dat het drukker was verwacht. Zo druk had men het niet verwacht er moesten zelfs kinderen wachten voordat ze konden beginnen met het baantjes zwemmen, één van de onderdelen deze middag. Dat gaf een super gevoel, aldus Teernstra. Zelfs het pierenbad zat vol, zo vol zelfs dat er op bepaald moment niemand meer bij mocht.

Evert Jan Siderius, regiomanager van Optisport sprak ook van een groot succes. Ook over de samenwerking met Ons Zwembad is Siderius goed te spreken. Na de kennismaking en het aftasten zijn Optiesport en de stichting vliegensvlug van start gegaan en is er een goede samenwerkingsovereenkomst  gemaakt. Ook op het persoonlijke vlak klikt het erg goed. Volgens Siderius kunnen de inwoners van Bolsward van deze samenwerking profiteren en dat heeft deze middag volgens hem goed laten zien.

Wethouder Durk Stoker, ook aanwezig bij deze middag, liet weten dat hij blij verrast is door de hoge opkomst. Het laat zien dat het zwembad leeft in Bolsward. Het initiatief om het zwembad voor  Bolsward te behouden is hier op een mooie manier opgelost. Hij hoopt dat in Workum ook een soortgelijke constructie opgezet gaat worden.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.