Veel belangstelling voor huurwoningen Mariahof

PA290227Zaterdag was er veel belangstelling voor de nieuwe huurwoningen op het Mariahof in Bolsward.

Voor de woningen van Sijperda beheer, is veel belangstelling. Al tijdens de bouw van de woningen in de oude filmzaal van Sociëteit de Doele lieten belangstellenden weten geïnteresseerd te zijn in de woningen.

Naamloos_panorama1De woningen variëren in grote van 70 tot en met 120 vierkante meter en zijn via een brug over de oude stadsgracht vanaf het Mariahof te bereiken. Na deze open dag zal gekeken worden naar de poteniële huurders van de woningen.

 

Naamloos_panorama3Hier wordt volgens de medewerkers van Sijperda Verhuur goed naar gekeken want de nieuwe huurders moeten wel bij elkaar passen in de nieuwe kleine gemeenschap. Hierbij wordt ook gekeken naar de buurtbewoners en de omgeving.

Nieuwmarkt no 24 Sociëteit De Doele-zaal 002 04-10-2008

Onder de kijkers waren ook veel oudere Bolswarders die zich vooral de Doele nog wisten te herinneren uit hun jeugd toen het nog een filmzaal was en er ook regelmatig bands optraden. Ook werden er vroeger vele bruiloftsfeesten gehouden en was het de start en finishlocatie voor de Fietselfstedentocht.

PA290234De woningen zijn klaar en als de huurcontracten zijn getekend, kunnen de nieuwe bewoners al snel hun nieuwe woning betrekken.

Later zullen in het voorste gedeelte van De Doele ook nog vier appartementen gerealiseerd worden.

Foto oude Doelezaal: Tonnie Siemonsma

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.