VC Bolsward winnen thuis van Veracles

Afgelopen zaterdag speelden de dames van VC Bolsward een thuiswedstijd tegen Veracles DS2.

Foto via Facebook VC Bolsward

De eerst set begon moeizaam, hierdoor kon Veracles een voorsprong opbouwen. Toch kwam Bolsward steeds beter in de wedstrijd maar door de voorsprong van Veracles kon Bolsward de set niet meer naar zich toetrekken. De set werd jammer genoeg met 23-25 verloren.

In de tweede set was er een goede servicedruk waardoor Veracles het verdedigend lastig had. Door het goede serveren kon Bolsward uitlopen en werd de set gewonnen met 25-16.

De derde set ging gelijk op doordat aan beide kanten onnodige fouten werden gemaakt. Uiteindelijk wist Bolsward de wedstrijd naar zich toe te trekken en wonnen we deze set met 25-22.

In de vierde set hadden beide teams een goede servicedruk waardoor de teams wederom aan elkaar gewaagd waren. Bolsward wist een voorsprong op te bouwen en deze te behouden. De vierde set werd gewonnen met 25-21.
Een mooie 3-1 overwinning.

Volgende week staat er een uitwedstrijd tegen DIO/Bedum op het programma. De eerstvolgende thuiswedstrijd vindt plaats op 18 maart 2017 om 16:00. Bolsward neemt het dan op tegen VC Zwolle.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.