VC Bolsward verliest in Groningen

De positie op de ranglijst leek nog niet zo slecht van VC Bolsward zo richting het einde van het seizoen.

Met vijf punten en twee wedstrijden minder dan de nummer twee, was er afgelopen zaterdag de kans om belangrijke punten te pakken in Groningen. Veracles stond op nummer zeven, maar speelt thuis altijd goed. En zo was het ook zeker dit keer.

Waar Veracles scherp spel liet zien met lef, speelde Bolsward vooral tegen zichzelf. Met name de opslagfouten aan de zijde van de Bolwardsters hebben veel invloed gehad op de uitslag. Veel te veel ballen van de opslag schoten door. En toch wist Bolsward de eerste set binnen te halen met een stand van 20-25. Daarna was de koek eigenlijk wel op.

Er kon in de laatste drie sets niet meer genoeg tegenstand geboden worden. Hierdoor werd er in de tweede en laatste set nog maximaal 15 punten behaald en in de derde set maar 13 punten.
Er werd veel doorgewisseld vanaf de kant door de coach Arjan, waarbij Adina voor het eerst mee mocht van dames 2.

Helaas mochten alle wissels niet helpen en eindigde de wedstrijd met een 3-1 voor Groningen.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.