VC Bolsward door winst gedeeld derde

VC Bolsward is in de tweede divisie A op de gedeelde derde plaats geëindigd. De ploeg sloot zaterdag af met een 1-3 overwinning op Sudosa in Assen.

Bolsward verzamelde in 22 duels net als Oranje Nassau 27 punten. Bolsward en Sudosa begonnen matig aan hun slotduel met veel persoonlijke fouten aan beide kanten. Later kon Bolsward vooral serverend het verschil maken, waardoor de jonge ploeg uit Assen onder druk extra slordig speelde. Met 18-25 was er setwinst voor Bolsward. De tweede set werd een kopie van de eerste, opnieuw getekend door matig spel, maar dankzij een goede serve kon opnieuw setwinst voor Bolsward worden bijgeschreven met 22-25.
De derde set was het Assen dat in de hele set op voorsprong stond, Vooral blokkerend zat het uitstekend in elkaar en Bolsward kwam niet tot scoren. Op 25-23 werd de set beslist in het voordeel van de thuisclub.

In de vierde set stelde Bolsward orde op zaken echter met vechtvolleybal, wel de punten maar weinig fraai volleybal. Het jonge team uit Assen legde zichzelf daarbij veel druk op en persoonlijke fouten hadden de overhand. Met 17-25 was er winst voor Bolsward.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.