Van de Wall volgt vertrekkend Raadslid Groeneveld bij PvdA op

In de raadsvergadering van donderdag 12 mei a.s. wordt de heer Thije van de Wall geïnstalleerd als raadslid voor de fractie van de PvdA in de gemeente Súdwest-Fryslân.

De heer Van de Wall volgt hiermee het vertrekkende raadslid Thomas Groeneveld op. De heer Groeneveld vertrekt uit de raad in verband met zijn verhuizing naar Joure en kan daardoor niet langer raadslid zijn in de gemeente Súdwest-Fryslân

Thomas Groeneveld (30) was in eerste raadsperiode van Súdwest-Fryslân het jongste raadslid van deze gemeente. Voordat hij op 1 januari 2011 in deze gemeente raadslid werd, was hij bovendien al raadslid voor de PvdA in de toenmalige gemeente Wûnseradiel.

Thomas Groeneveld had als raadslid ook zitting in de commissie Bestjoer en Finânsjes. Thije van de Wall (31) was voor zijn installatie als raadslid al commissielid en had voor de fractie van de PvdA zitting in de raadscommissie Boarger en Mienskip.

(foto via Twitter)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.