Van de Leur (nu Royal Smilde Bakery)

Van de Leur (nu Royal Smilde Bakery) is een Voedselfabrikant gelegen aan De Marne 2 in Bolsward.

Meer informatie over Van de Leur (nu Royal Smilde Bakery) in Bolsward

Royal Smilde Bakery is een bedrijf dat actief is in verschillende productgroepen en kanalen, zowel nationaal als internationaal. Ze leveren een breed scala aan producten aan bakkers, retailers, foodservice professionals, industriële klanten en consumenten. Het Bakery Development Centre is de plek waar onderzoek wordt gedaan naar nieuwe technologieën en ingrediënten en waar nieuwe producten worden ontwikkeld. Royal Smilde Bakery heeft productielocaties in Edam, Bolsward en Roden, waar verschillende soorten deeg en bakmixen worden geproduceerd. Ze verkopen hun producten zowel in Nederland als wereldwijd, met eigen verkoopkantoren in België en Duitsland. Enkele merken die onder hun business unit vallen zijn Bebo, HomeMade, Pruvé en Van Welzen Seizoensbanket.

Wil je weten wat Van de Leur (nu Royal Smilde Bakery) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van de Leur (nu Royal Smilde Bakery) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van de Leur (nu Royal Smilde Bakery)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van de Leur (nu Royal Smilde Bakery) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Van de Leur (nu Royal Smilde Bakery) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van de Leur (nu Royal Smilde Bakery)

Bezoekers bekeken ook