Van Campen & Dijkstra zet activiteiten HJG voort

Bolsward – Met de overname van de activiteiten van HJG per 1 januari is de verzekeringsadviseur Van Campen & Dijkstra klaar voor de toekomst. ,,Vanzelfsprekend brengt een groter klantenbestand ons in een sterke positie in de onderhandelingen over dekking en premies met verzekeraars.

Door het samenvoegen van HJG binnen de organisatie Van Campen & Dijkstra waarborgen we de gezamenlijke waarden, normen en kwaliteit én kunnen wij blijven investeren in onze service. De service die meer dan 16.000 klanten van ons gewend zijn blijft dus. En wordt – waar dat mogelijk is – nog verder verbeterd”, vertelt Bert Kaspers aan het Bolwerkplein te Bolsward.

Van Campen & Dijkstra is een allround verzekeringsbedrijf, dat naast allerlei mogelijke verzekeringen, voor zowel de particulier als het bedrijfsleven, ook actief is op het gebied van hypotheken en pensioenen.

Kaspers, zakelijk adviseur, blijft vanuit Bolsward werken voor Van Campen & Dijkstra, dat behalve Bolsward, ook vestigingen heeft in Gorredijk (hoofdkantoor), Grou en Burgum. In Gorredijk en Grou heeft het bedrijf tevens vestigingen van de Regiobank, terwijl in Akkrum Hypotheekcentrum Friesland is gevestigd. Dankzij een samenwerking met twee andere intermediairbedrijven uit Noordoost Nederland heeft Van Campen & Dijkstra het pensioenadviesbedrijf Strax opgericht.
Een ander bekend gezicht in deze regio is Van Campen & Dijkstra compagnon Jan Meindertsma. De oud-Workumer is als zakelijk adviseur actief in de gehele Friese zuidwesthoek. Datzelfde kan gezegd worden van Tsjamme Wiersma, die in deze regio als adviseur de belangen behartigt van de vele particuliere klanten.

Meindertsma vertelt dat Van Campen & Dijkstra door de overname gegroeid is naar 35 medewerkers. ,,Onze organisatie is door deze overname helemaal van deze tijd; slagvaardig, betrokken en professioneel. We zijn klaar om dit aan meer klanten aan te kunnen bieden. Met de overname van HJG Verzekeringen heben wij hierin een belangrijke stap gezet.
,,Geen klant is ons te klein”, voegt Tsjamme Wiersma daaraan toe. Wij hebben ,ontzorgen’ dan ook hoog in ons vaandel staan”.

Bijzonder is wel dat Van Campen & Dijkstra ook bemiddelt in zorgverzekeringen. ,,Wij zijn een van de weinige verzekeringsadviseurs die goede afspraken hebben met grote zorgverzekeringen’, licht Kaspers nog toe.
,,Wij zijn nu wel groter geworden, meent Meindertsma, maar wij blijven dichtbij de klant. Wie ons belt krijgt geen keuzemenu te horen, maar krijgt direct een medewerk(st)er aan de lijn. Dat is onze kracht.”

Het kantoor van Van Campen & Dijkstra op het Bolwerkplein te Bolsward is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 tot 12.30 uur, daarna op afspraak via telefoonnummer 0513 461346 of via email info@vancampendijkstra.nl

Foto: Jan Vijver

Op de foto: van links af: Bert Kaspers, Jan Meindertsma en Tsjamme Wiersma.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.