Van Campen & Dijkstra verzekeringsadviseurs neemt HJG over

Per 1 januari verdwijnt HJG verzekeringen.  Dan zal de gehele bedrijfsvoering van HJG overgenomen worden door Van Campen & Dijkstra verzekeringsadviseurs uit Gorredijk.

In een brief aan haar klanten laat HJG weten dat:” De verzekeringsmarkt verandert in rap tempo en wij veranderen mee. En zoals u van ons gewend bent zijn wij altijd op zoek naar de beste mogelijkheden voor u”.

Daarnaast laat het bedrijf weten dat Van Campen & Dijkstra een echte verzekeringsadviseur is en actief in het Noorden van Nederland. In Friesland hebben zij de meeste klanten, die zij intensief bedienen vanuit de vestigingen Gorredijk (hoofdkantoor), Grou en Burgum.

Kantoor Bolsward blijft

Bolsward zal vanaf die datum één van die kantoren zijn waar vanuit geholpen worden. Iedere werkdag is het kantoor in Bolsward aan het Bolwerkplein van 08.30 uur tot 12.30 open.

HJG is erg blij met deze ontwikkeling en is ervan overtuigd dat hiermee het voortbestaan van
de normen en waarden die het bedrijf hanteert volledig gewaarborgd blijven. “Van Campen & Dijkstra is een gedegen club en lijkt erg veel op ons bedrijf. Ze zijn klantgericht, verlenen veel service en zijn altijd goed bereikbaar: Aldus het bedrijf in de brief aan haar klanten.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.