Valsemunters opgepakt in Bolsward

Bolsward-Twee 32-jarige inwoners van Alkmaar en Hoorn zijn dinsdagavond door de politie in Bolsward aangehouden nadat ze bij een horecazaak met vervalst geld probeerden te betalen.

Na de melding van het horecabedrijf bij de politie zagen agenten het tweetal op de Appelmarkt lopen. Bij de man uit Alkmaar werd in zijn jaszak een vals bankbiljet van vijftig euro gevonden. Toen zijn compagnon werd aangesproken, ging die er vandoor. Hij werd bij het stadhuis achterhaald en in de boeien geslagen.

Korte tijd later meldde zich een andere horecazaak uit Bolsward bij de politie. Ook daar zou een van de mannen met vals geld hebben betaald. Het tweetal is ingesloten.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.