Valentijnspizza bij Ponte Vechio

Ook dit jaar kunnen geliefden bij  pizzorante Ponte Vechio op 14 februari de speciale liefdepizza bestellen.

Het initiatief van de pizzeria aan de Wipstraat trok vorig jaar al een flink aantal geliefden naar de pizzeria. In het kader van Valentijnsdags krijgen de geliefden een speciale Valentijnspizza in de vorm van een hart en krijgt men daarbij ook een hangslot waarin de namen gegraveerd worden.

Na afloop van het romantisch etentje kan men het slot direct aan de Elzenpost hangen, die sinds vorig jaar is omgedoopt tot “Ponte D’ Amore” (liefdes brug).

Men heeft overigens de keus, ophangen of meenemen naar een brug naar keuze. Volgens Simon Hottentot, eigenaar van de Ponte Vechio, namen een aantal liefdesparen hun slot mee om elders op te hangen.

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.