Vaccinatie- en testlocaties GGD maandag 8 februari weer open

Het KNMI heeft voor maandag 8 februari 2021 code ‘oranje’ afgegeven. Dit betekent dat de vaccinatie- en testlocaties van GGD Fryslân weer open gaan. Alle afspraken voor een coronatest of een vaccinatie die ingepland staan, kunnen doorgaan.

Alle afspraken voor een coronatest of een vaccinatie die ingepland staan, kunnen vandaag doorgaan. De GGD laat weten dat mensen die vanwege het winterse weer toch liever niet de weg op gaan een nieuwe afspraak kunnen maken voor een nieuwe coronatest of vaccinatie-afspraak. Dat kan via 0800 – 1202 of coronatest.nl.

Heb je morgen of de komende week een afspraak staan, maar wil je vanwege het winterse weer  toch liever niet de weg op, dan kun je een nieuwe afspraak maken voor een nieuwe coronatest of vaccinatie-afspraak.

Let op! Heb je klachten, maar kun je niet gelijk getest worden? Dan is het belangrijk dat je:

  • Thuisblijft en dus niet naar buiten gaat.
  • Geen bezoek ontvangt, behalve de huisarts.
  • Zo veel mogelijk afstand houdt van huisgenoten/gezinsleden.
  • Je handen vaak wast, in de elleboog niest of hoest en papieren zakdoekjes gebruikt.
  • Een testafspraak maakt zodra dit weer kan.

Iedereen in het gezin of huishouden blijft thuis als:

  • Je naast milde coronaklachten ook last hebt van koorts of benauwdheid.
  • Iemand in huis corona heeft.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.